Wednesday, March 14, 2007

Fiesta a la noche


Väike grupipilt

Kui neljapäevane pidu lõppes rahulikult, siis teisipäevase peo kohta, mille eesmärgiks oli lõbusalt Borisiga, sloveenia poisiga hüvasti jätta, seda öelda ei saa. Mitte, et draamat ja tragöödiat oleks saanud vaid hoopis komöödiat ja natuke “Santa-Barbarat”. Kui nüüd hästi järele mõelda, siis olid ka mõned kaadrid seriaalist “Kutsuge Kobra 11”. Kui eelmises postituses mainisime, et turvamees tuli ainult korraks, siis seekord oli ta peo lõpuni. Me ei teagi täpselt kuidas ta meie koridoripeole sai, aga seal ta oli, naistemees ja tantsulõvi 2 in 1. Tema silmarõõmuks osutus Anna, kellega koos ta pilti teha tahtis ja tantsida loomulikult ka. Miskipärast ei olnud Anna eriti vaimustuses...ei tea küll miks?

Vamos a bailar!


Security & tema silmarõõm

Lisaks meeldivale seltskonnakaaslasele oli veel üheks hüveks, see et igaüks, kes soovis, sai tema security jakki selga proovida.

Hanna aka security


"Kutsuge Kobra 11"


Pedro aka security

Kõige suurem õnneseen oli Pablo, kes osutus töövarjupäeval väljavalituks ja sai turvaruumis ametit praktiseeerida.

Pablo aka security

Kuigi hispaanlased ei räägi inglise keelt, toimub Hannal, kes siiamaani teadis hispaania keeles ainult ühte fraasi – que hora es (mis kell on)?, suhtlemine edukalt ja just tema suust sünnivad uued ja populaarsed väljendid. Kui Hannalt küsiti que passa Hanna? Tuli kiirelt vastuseks: “Nothing que passa”, mida täna kuulsime juba mitukümmend korda.

Hispaanlased tulid veel ühele õigele järeldusele, Hannale ei meeldi hispaania muusika aga calimotso (vein kokaga) meeldib väga. Kuna hispaanlased olid jälle dj-d pidime muusika koha pealt silma kinni pigistama, pigem kõrva, ja ei jäänudki muud üle kui tantsida ja näidata kõiki tantsusamme, mida siin õppinud oleme ja erinevate kehaosade sheikimist ka. Hiljem küsis Hulia (hispaania tüdruk) murelikult: “Kas Eestis tantsitaksegi niimoodi?”

2 comments:

Tulla said...

Heihei, mulle meeldib teie eulu seal :) Nouan endiselt vahetust! :D

Kaie said...

Teil paistab ikka tõsiselt vahva seal olevat. Kusjuures hispaania keele õppimine läheb ka edukamalt kui mul. Ma õppisin poole aastaga ainult tekiero chikito ära:) Pildid Hannast turvamehekostüümis on parimad!