Wednesday, March 7, 2007

Elu nagu filmis


Kui te arvate, et märtsikuus tähistatakse Bulgaarias Jõule, siis te eksite. Tegu on hoopis filmilinastusega, mille jaoks salapärasel põhjusel valiti just meie 6 tärniline hotell. Aga asi klaarus siis, kui saime teada, et tegu on õudusfilmi linastusega. Päris loogiline ju.
Teile võib tunduda väga lahe kõik see holliwoodi pärane värk, aga kui LAUPÄEVAL peale rasket nädalat praktikal, te ärkate kl. 7.20 hommikul selle pärast, et ukse taga rezissöör karjub oma näitlejatele „One more time!!!..Beatufull!!!...That´s exactly that I want!!!”, meie esimene mõte oli teha midagi hirmsat, mis nende õudusfilmi stsenaariumi üle trumpab. Varahommikune äratus ei olnud ainuke piisk karikasse – kui Anna unise ja vihasena toast välja tahtis minna, kästi tal vait olla, tagasi tuppa minna ja oodata. Kui lõpuks sai toast välja, järgmine takistus tekkis fuajees, kus samuti käis väga tihe töö. 15min ootamist, ja saimegi uhkelt läbi filmiplatsi kõndida. Võimalik, et ka mõni kohalik staar meie koridoris repliike ette valmista, kuid kahjuks ei tunne me neid nägupidi, seega jäid autogrammid seekord võtmata.

7 comments:

Kaie said...

No minu meelest te peaksite ka siis sinna filmi püüdma saada. Saab ikkagi rääkida, et olete osalenud Bulgaaria õudusfilmis. Ma arvan, et seda on küll teistel raske järele teha.

Tulla said...

No teil ikka elamusi jätkub. Tõesti võiks lühiajalise vahetuse teha :D

Triin said...

Ma oleks ka innustanud teid rolli sebima. Kohe :)

mowka said...

Nüüd te saate minna saatesse "Swing" ja ma arvan, et keegi ei usu teie tõeseid lugusid :D:D Kuidas muidu Poolakas elab ? :D

(H)anna said...

Meie Poola sõbranna igatseb hirmasati oma pruuti ja me ei ole veel vahendit leindud, millega teda lohutada:P

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

quattro lugu kummitab. kas te selle filmi endale saate osta? Äkki olete tigedana peal...?