Wednesday, February 7, 2007

Koomiks

Nüüd saate vahelduseks lugeda koomiksit meie praktikapäevast :)

1. Igal hommikul kl. 8.30 panevad Anna-Hanna ühes pisikeses ruumis Mariah Carey naeratava pilgu all valged kitlid selga, võtavad praktikapäevikud ja pastakad kaasa ja lähevad kõrvalasuvasse ruumi patsientide juurde...



2. Kõik patsiendid on kutsutud kella 8.30-ks hommikul, mis on muidugi hästi läbimõeldud, sest alates kl. 9.00 saavad kõik kohvipausile minna ja enda peal teraapiavahedeid proovida. Muide antud mehhanismi kutsume me "nameless aparatus"-ks.



3. Nagu kombeks, tekib päeva keskel nii tudengitel kui ka isegi bossidel söögiisu, mida käiakse peletamas hospitali kohvikus.. edno cappuchino ja sandwich s peleshka, molja - ja varsti võid juba nautida lillat värvi plastmasstoolidel plastmasstopsis kohvi ning suure saia vahele pandud kanafileet. Plussiks on eriti hubane õhkkond..


4. Personaalipoolse kohviku ülerahvastatuse tõttu võib jääda istmekohtadest ilma ja tudengid on sunnitud minema tavaliste klientide kohvikupoolele. Personaalipoolel jätkub aga sel ajal kauplemine talongidega, mille eest saadakse kilogrammide kaupa sinki, juustu ja mida iganes veel.


5. Peale lõunatamist istuvad väsinud tudengid pingil ja ootavad seda tarka ja kogenud patsineti, kes täiesti iseseisvalt teeb oma teaapiat madratsil.




6. Praktikapäeva loogiline lõpp..I can´t do without you,.. füsioteraapia...Homme hommikul samal ajal samas kohas.


will be continued...

3 comments:

mowka said...

päris kreisi, ma ikka naersin jupp aega, pildid oleks nagu 89 aastast, kohvik on eriti peen ja muidugi plakatis otse vogue esikaantelt :D

Tulla said...

Väga viis :)

mihkel said...

P§ris h§sti k§ib elu teie maal kliinikutes!

http://www.ap3.ee/Default.aspx?link=http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=e4ff1fb0-ab72-4522-993d-4966617466a1

Ja paar s)na selle lennujaama kohta ka:)

http://www.ap3.ee/Default.aspx?link=http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=5dada09c-ca8f-4394-81cd-3d04cf7d1fff