Tuesday, January 30, 2007

Üllatused jätkuvad:)

Eile oli meil päris tihe päev. Hommikul kolisime me Ühika toast Hotelli tuppa. Suurt erinevust ei olnud, vaade oli ainult teistsugune ja vaip põrandal. Kui me oma võtit vahetasime, loeti meile sõnad peale, et kui te lahkute ärge siis pesuvahendeid ja MADRATSEID kaasa võtke.. Kujutage ette, lennukis on lubatud 23 kg pagasit ja meie võtame 10 aastat vana madratsi ühika toast kaasa. Pärast Tln lennujaamas otsime lindilt oma madratsit. Aga ju siis varem on siin selliseid asju ette tulnud...

Vaade hotelliaknast

Käisime ka esimest korda jõusaalis, mis aknast paistis (nagu varem mainitud) Ujula 4 jõusaal, aga tegelikkuses oli see hoopis hullem (Kas te oskate seda endale ette kujutada?). Kui me selle keldrist üles leidsime ja sisenesime jäid seal olnud 15 jõujurakad vait. Tundub, et naisi seal ei käi, eriti nii heledaverelisi. Aga õnneks peale paari minutit endine sumin taastus. Meie aga avastasime, et peale kangi ei olnud seal ühtegi jõumasinat. Meie ümber olid kõik kohalikud jõutõstjad. Kui Anna hakkas varbseinal kõhulihastele harjutust tegema, uuris ta enne sinna ronimist, kas see ikka vastu peab. Pärast seeriat selgus, et varbsein oli piisavalt tugev, aga kätele jäänud tolmukorda ja baktereid ei suutnuks isegi Safeguard hävitada. Kui me üpris raske kangiga poolkükke tegime, käisid meeste pead nagu pendlid ülesse-alla. Aga lugu on selline, et järgmised 3 kuud peavad nad meiega harjuma. Üks noormees oli juba nii kena, et ulatas vajalikku kangiketast.


Täna ärgates olid meil lihased valusad ja otsustasime ujuma minna. Kuna väljas oli külm valisime me paketi ujula ja saun. Kui me ujulasse sisse saime, hakkasime huvi tundma, kuidas saada sauna ja kuidas meid eristada nendest, kes ainult ujula pileti võtsid. Selgus, et saun on hoopis teises tiivas ja sinna saamiseks peame me trikoodega läbi fuajee minema, kust me ennem piletid ostsime ja kus rahvas palitutega ringi liigub ja kohvikus istub. Nendest mööda minnes, mõtlesime kas on see normaalne või mitte? Saunatädi oli hästi tore, seletas meile bulgaaria keeles kõik ära. Kui Anna hakkas oma trikood seljast võtma (nagu Auras kombeks), tuli Hanna väga heale järeldusele - mehed ja naised on arvatavasti ühes saunas. Niipea kui me saime oma rätikud lavale laotatud, olid mehed platsis. Ühega saime kenasti vene keeles suhelda.


Millal tuleb küll see aeg, kui me oma ühiku, vabandust hotelli, toast välja minnes enam ühegi asja peale ei üllatu. Näiteks meie arust on naljakas, kui kesklinna ühel peatänaval tuleb vastu üks blondeeritud peaga noormees pika sabaga kirka seljas.


Olge mõnusad ja tundke väikestest asjadest rõõmu;)

6 comments:

Tulla said...

Õige! Võtke mehed rajalt maha!

Kaie said...

Hmm, küsimus mitteteadjalt, miks põrgu päralt te kolisite ühikast hotelli??? Hämming.

Üllatumise kohta nii palju, et tõenäoliselt see jätkub kuni äraminemiseni. Minul vähemalt oli niimoodi:)

Ja Tuuliga ma nõustun, võtke mehed rajalt maha!

mowka said...

teie blogi lugedes tundub, et igav juba ei hakka :D Igatahes olge tublid ja tundke end h2sti.


P.s ma tulla ja kaiega meeste osas arvamusega ei 8hine :P :D

kallid!

Kaie said...

Hmm, kui niimoodi mõelda, siis ma ka ei ühineks;)

(H)anna said...

Kusimusele, miks me uhest toast teise kolime jargnes vaikus ja omavaheline bulgaariakeelne arutelu... Meie jaime aga vastusest ilma:(

mihkel said...

Tead, see Tsehhi tundub selle k)rval kůůmes, mis teie seal l§bi elate. Nii naljakat bussipiletit pole ma eales n§inud:)